21

Styletips voor je nieuwe huis of verbouwing

Wanneer je een nieuw huis hebt gekocht of je gaat verbouwen wil je natuurlijk een stijl naar voren laten komen die goed bij je past. Je wilt natuurlijk wel dat je de juiste houten vloer laat leggen en dat het aansluit op het interieur. Het kan moeilijk zijn waar je moet beginnen en voor welke kleuren en materialen je graag wilt gaan. Om het overzichtelijk te maken hebben we wat styletips voor je op een rijtje gezet. Zo krijg je sowieso geen spijt van je keuzes en ben je uiteindelijk helemaal gelukkig met je nieuwe huis of verbouwing. 

Inspiratie opdoen

Het is belangrijk dat je in eerste instantie inspiratie op gaat doen. Je kan woonwinkels gaan bezoeken, woonmagazines doorbladeren of online kijken om de leukste woonideeën te achterhalen. De stijlen die jij leuk vindt, kun je uiteindelijk opslaan of foto’s van maken. Wanneer je dat allemaal hebt verzameld kan je kijken om een moodboard of een collage te maken. Je kan alles gaan uitknippen en opplakken maar je kan ook kiezen voor Pinterest. Hier kan je al je afbeeldingen opslaan en ook veel schuiven. Je krijgt uiteindelijk dan een beter beeld wat jij mooi vindt. 

Inleiding en kleuren kiezen 

Inleiding en kleuren kiezen

Je moet goed kijken naar hoe je de ruimtes in je huis wilt gaan inrichten. Het is slim om een plattegrond te maken om te kijken hoe alles past. Het is ook fijn om alles op te meten want je wilt natuurlijk niet dat meubels te klein of te groot zijn. De keuze voor laminaat wordt vaak gemaakt, maar dan zijn er ook nog heel veel verschillende soorten laminaat. Ga goed kijken naar de kleuren en hoe je dat het beste kan combineren. Je kan het beste een kleurenpalet bepalen waar je op verder kan bouwen. Wanneer je een ruimte wilt aan bouwen of wilt veranderen dan is nu het moment om dat te doen. Wanneer alles al staat dan wordt dat meteen een stuk lastiger. 

De inrichting moet praktisch zijn 

Je wilt dat alles er mooi uitziet, maar het is daarbij ook fijn wanneer de inrichting praktisch is. Denk dus goed na hoe jij je de toekomst voor je ziet. Wanneer jullie een kinderwens hebben of je hebt huisdieren dan is het slim om meubels te kiezen die niet snel omvallen of snel vies worden. Het moet een veilige plek zijn waar de kinderen en/of huisdieren ook lekker kunnen spelen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply