17

Stalen deuren: de nieuwste trend

Sla een interieurblad open of kijk een woonprogramma en je ziet ze: stalen deuren. Ze zijn populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Stalen deuren zijn mooi en passen eigenlijk wel in elke woonstijl. Maar waarom zijn stalen deuren nou de nieuwste trend? We vertellen je graag meer.

Stalen deuren in iedere ruimte

Stalen deuren worden al lang niet meer alleen in de woonkamer geplaatst. Ook in de keuken, badkamer en hal zien we steeds vaker stalen deuren terugkomen. En dat is niet verwonderlijk: stalen deuren passen namelijk overal. In moderne, klassieke of landelijke woningen zijn stalen deuren echt een aanvulling op het interieur.

Stalen deuren op maat

Stalen deuren zijn bij De Rooy Steel Doors uit Veenendaal volledig op maat samen te stellen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een hele toffe bronzen kleur of juist een luxe laag goud. De mogelijkheden zijn eindeloos en we zullen dan ook steeds vaker zien dat het traditionele zwart wordt vervangen voor iets uniekers. Wil je nou meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van De Rooy.

Schuifdeuren, taatsdeuren en scharnierdeuren

Schuifdeuren, taatsdeuren en scharnierdeuren

Wil jij ook stalen deuren? Dan heb je ook nog de keuze tussen schuifdeuren, taatsdeuren en scharnierdeuren. Met schuifdeuren creëer je een afscheiding die in of op de muur schuift. Daarom zijn ze ruimtebesparend. Scharnierdeuren hebben een vast kozijn. Een taatsdeur draait om zijn eigen as en heeft daarom geen kozijn nodig.  

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply