17

Moderne vloer soorten die je moet kennen!

Wil jij een woning hebben dat modern is en met haar tijd meegaat? Dan zijn er allerlei dingen die je kunt doen om dit voor elkaar te krijgen. Een van de maatregelen die je kunt nemen, is het leggen van een moderne vloer. Maar welke moderne vloersoorten zijn interessant voor vrijwel ieder huis? In deze blog lichten we drie moderne vloersoorten voor je uit. Op deze manier heb je straks ook in dit opzicht een moderne woning.

PVC vloeren

In de eerste plaats is er de pvc vloer. Deze vloer vind je op plekken als Vloerbezorgd.nl in vele variaties. De eigenschappen van deze vloer zijn sterk en daarmee ook slijtvast. Zeker in een huishouden met kinderen of dieren is dat prettig, want je wilt niet dat de vloer na korte tijd al kapot gaat. Daarnaast is een pvc vloer ook makkelijk in onderhoud. Je hoeft er niet heel veel aan te doen en toch blijft je vloer langer als nieuw. Tenslotte is een pvc vloer ook eenvoudig op het gebied van de vloer zelf leggen. Het is immers enkel een kwestie van losse tegels leggen voordat de vloer gereed is.

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Ten tweede is er laminaat. Dit is een vloersoort die je in veel verschillende soorten en maten tegen komt. Zo vind je er varianten van die heel stijlvol zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om een vloer te nemen die weliswaar net even anders is, maar zeker niet minder mooi. Vaak wordt laminaat ook aangeraden voor mensen die zelf een vloer willen leggen, maar hier nog weinig ervaring mee hebben.

Houten vloeren

Tot slot mogen houten vloeren natuurlijk ook niet ontbreken in een rijtje van moderne vloersoorten. Houten vloeren kunnen namelijk ook heel modern zijn en soms zelfs meer dan andere vloersoorten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een white wash vloer te nemen. Dit is een houten vloer die tegelijkertijd licht van kleur is. Dit geeft een heel mooi effect aan je woning en zorgt ervoor dat je huis ook nog eens ruimer oogt.

Al met al zorgt een moderne vloer ervoor dat je ook een modern huis krijgt. Daarbij heb je de keuze uit enkele prominente vloersoorten die modern zijn. Voor welk van de opties die we in deze blog hebben besproken kies jij?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply