17

Midden in de verbouwing? Zo krijg je toch eten op tafel!

We maken allemaal de periode wel eens mee waarbij we midden in een verbouwing zitten. Er moet in een korte tijd een hoop gebeuren, misschien ben je ook wel aan het verhuizen, dus er is al voldoende stress. Toch gaat het leven gewoon door en zal je elke avond eten op tafel moeten zetten, ook als je misschien nog helemaal geen keuken hebt! Er zijn een aantal handigheidjes waar je het wel een tijdje mee uithoudt, zodat je in ieder geval voedzame maaltijden binnen krijgt. Zo heb je voldoende energie om te blijven klussen.

Schakel een maaltijdservice in

Als je van tevoren al weet dat je met meerdere mensen gaat klussen, kun je een maaltijdservice inschakelen. Zij koken dan een voedzame maaltijd voor jou en je klussers en brengen deze langs op locatie. Dit scheelt een hoop gedoe, want je hebt geen ruimte nodig om groenten te snijden, geen kookplaat nodig om de maaltijd te bereiden en geen borden nodig die je later moet afwassen. Je kunt deze kant en klaar maaltijden vaak ook langer bewaren in de vriezer, waardoor je ze enkel in een magnetron hoeft op te warmen. Ideaal!

Wijs iemand aan voor de catering

Als je aan het klussen bent is het hartstikke fijn als een iemand uit de groep de catering in de gaten houdt. Zo kan diegene koffie en drinken regelen voor de klussers, evenals lunch klaarmaken en wellicht zelfs een avondmaaltijd koken. Misschien kan dat nog niet in jullie huis wat verbouwd wordt, maar hij of zij kan dan natuurlijk de maaltijd in een eigen woning bereiden. Zo kan iedereen doorklussen, totdat het eten gearriveerd is. Het is een wat kneuterige oplossing, maar werkt wel heel goed als je meerdere avonden achter elkaar samen klust.

Ordinair bestellen

Ordinair bestellen

Als je slechts enkele avonden aan het verbouwen bent, kun je als laatste optie ook altijd nog eten bestellen via online bestelplatformen. Of je dan de meest voedzame maaltijd op tafel krijgt is nog maar de vraag, want je komt toch al snel uit op pizza of burgers. Je kunt natuurlijk ook naar de snackbar op de hoek gaan en een gezinsportie friet halen. Zo heb je voor iedereen wat te eten, dat is wel het minste wat je kunt doen als je vrienden en familie komen klussen!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply