36

mijn leukste vakantieboeken op een rij…

Het is bijna zover, de vakantie staat voor de deur. Het is een open deur: maar wat gaat het jaar altijd snel. Naast het bloggen, werk ik ook in het basisonderwijs en ik kan je dus echt vertellen dat het jaar omvliegt. Ik kan altijd erg genieten van de zomervakantie. Eerst moet ik wel even in de ontspan-modus komen, maar dan kan het echte genieten beginnen.

 

de leukste vakantieboeken

Vroeger las ik altijd veel boeken, stapels zijn erdoorheen gegaan. Ik lees nog steeds graag, maar een lang verhaal neem ik niet zoveel tijd meer voor. Ik vind het erg moeilijk om te stoppen met lezen en tja: dan betekent nachtwerk. Ik kies tegenwoordig gewoon lekker voor de krant, een tijdschrift, informatieve boeken, creatieve inspiratieboeken en korte verhalen. Deze zomer staan de volgende artikelen op mijn wannahave-lijstje:

 

1. flow vakantieboek

Ik ben gewoon fan van de flow en na alle jaren lees ik het nog steeds graag. Alle specials lezen en volgen dat doe ik niet meer, dat zijn er echt veel. Maar het vakantieboek sla ik niet over. Ik zie dat er deze keer aandacht besteed wordt aan o.a. borduren. Laat ik nou net met een lapje begonnen zijn. Leuk!
Mijn dochter is blij dat de meiden variant de Flow Lemonade uit is. Heeft zij een keertje ook leuke extra’s.

 

2. lov-ing wool

Ik ben altijd op zoek naar creatieve ideeën en inspiratie. Ik hou ervan om dingen zelf te maken en ze in mijn huis uit te stallen. Zo ga ik het boek lov-ing wool van Ingrid van Willenswaard echt aanschaffen. Ik hou niet zo van netjes en hou vooral van veel kleur. Mijn pubers komen daar een beetje tegen in opstand. Mmmmm kinderen zijn een spiegel, eens kijken wat ik met deze feedback zal doen… Wat zouden jullie doen?

 

3. embroidery workshops

Deze vakantie wil ik graag iets nieuws maken voor aan de wand en ik wil dit graag borduren. Ik heb allemaal ideetjes en zoch vooral inspiratie. De stijl van Rebecca Rinquist spreekt me aan en daarom heb ik haar boek embroidery workshops gekocht. Er staan echt leuke zelfmaak ideetjes in!

 

4. Taal is zeg maar…

Ik kan de humor van Paulien Cornelissen wel waarderen, zo lekker droog en verfrissend. Ik heb een poos geleden een podcast geluisterd van de cavia en nu wil ik graag haar boek ‘taal is zeg maar echt mijn ding en dan nog iets‘ lezen. Dat lijkt me wel wat!

 

5. Mascha planner

Ik ben gek op planners, boekjes, schriftjes, notitieboekjes, pennen en andere handig paperstuff. Ieder jaar jaar ben ik op zoek naar dé ultieme planner, dit jaar is mijn oog gevallen op de Mascha planner. De planner komt 12 juli uit en de hele vakantie heb ik de tijd om mijn jaar alvast vooruit te plannen en ervoor te zorgen dat ik geen afspraak meer vergeet, zaldatgaanlukken? Ik heb er vertrouwen in!

Volgens mij ga ik een ontspannen vakantie beleven, fijn. Wat nemen jullie mee???

Ben je nog op zoek naar vertier voor onderweg, bekijk dan mijn bericht free printables voor op de achterbank even. Kun je allemaal spelletjes uitprinten en hebben jullie veel plezier voor de lange reis onderweg 🙂

leukste vakantieboeken

het boek embroidery workshops ter inspiratie

leuke vakantieboeken

het boek lov-ing wool

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply