32

koningsblauw in het interieur

het Koninklijke gezin met oma op de Kroningsdag

het Koninklijke gezin met oma op de Kroningsdag

Nog even nagenietend van het Kroningsfeest, zag ik deze familiefoto met koningsblauw voorbij komen. Ze hadden het gordijn links wel eens mooi recht mogen hangen…Maar goed: het is veel blauw zo bij elkaar…maar.. wel een mooie kleur blauw.
Ik ga me dan afvragen hoe veel koningsblauw in huis zou staat en hoe dat eruit zal ziet. Hieronder een aantal beelden die ik vond tijdens mijn zoektocht. Blauw is terug te vinden in allerlei stijlen, in allerlei meubelen en accessoires.
Flexa zat niet zo verkeerd met haar ‘koninklijke wijze diepe blauw’ gekozen als kleur van 2013! Laat Pantone maar even inspireren met smaragdgroen als kleur van 2013….

Bewaren

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply