Keukenverlichting voor elke stijl

Keukenverlichting is niet alleen functioneel, maar ook belangrijk voor de sfeer. Het kan de keuken net die originele touch geven. Je kunt de lampen aanpassen op de rest van je interieur. Er is voor elke stijl wel mooie verlichting te vinden.

Moderne design lampen

Wil je unieke keukenverlichting wat er ook modern uitziet? Dan zal een designlamp goed bij je passen. Deze ontwerpen springen er echt uit! Ga online op zoek naar een designer die je aanspreekt of laat je inspireren in de winkels. Er zijn ook veel bedrijven en merken die regelmatig samenwerken met creatieve ontwerpers. Het is leuk om je hier eens in te verdiepen.

Eenvoudige Scandinavische verlichting

Bij Scandinavische verlichting draait het vooral om eenvoud. Toch hoeft dat niet te betekenen dat de lampen er saai uitzien. Er wordt veel aandacht besteed aan het materiaalgebruik en de kleine details. Hierdoor is het ontzettend stijlvol en minimalistisch tegelijk. Deze lampen zijn vooral verkrijgbaar in lichte en zachte kleuren.

Industriële fabriekslampen

Het is een hele grote trend de laatste jaren: de industriële lampen. Grote hanglampen die eruit zien alsof ze net uit een fabriek zijn gehaald. Het oogt stoer en robuust. Vind je de look misschien toch iets te heftig? Dan zijn er ook genoeg subtiele lampen met een industriële touch.

Verlichting met landelijke uitstraling

Landelijke verlichting past perfect bij een grote houten keuken. Het heeft iets stoers en romantisch tegelijk. Kies voor een zachte bruin tint of laat de lampen juist wat meer opvallen door te kiezen voor zwart. Voor een elegante uitstraling kun je ook verlichting met een bijzondere lampenkap kopen.

Opvallende barok verlichting

Een klassieke kroonluchter midden in de keuken? Natuurlijk kan dat! Zo’n opvallende lamp past geweldig bij een rustieke barok stijl. Het is heel chic en het zorgt voor een rijke uitstraling. Dit kan ook een bijzonder contrast zijn met een hele moderne keuken. Door te mixen met verschillende stijlen maak je de ruimte nog interessanter.

Lampen met een retro touch

Vintage is weer helemaal terug. De ouderwetse vloerkleden liggen ondertussen in veel moderne woningen. Het zijn nieuwe items die geïnspireerd zijn op de oude retro stijl. Deze trend zie je nu ook terug in de (keuken)verlichting. Vaak wordt het gecombineerd met stoere industriële elementen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor de ‘echte’ retro vibe met kleuren als bruin, donkergroen en okergeel. Koop deze verlichting online of duik eens een kringloopwinkel in. Wie weet kom je een mooie hanglamp tegen.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply