18

Jouw pand snel verkopen

Bij de verkoop van een pand komt doorgaans veel kijken. Van foto’s en biedingen tot bezichtigingen. Voordat er sprake is van een daadwerkelijke verkoop, gaat er meestal veel tijd voorbij. Zie jij op tegen dit langdurige verkoopproces? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor een verkoop zonder tussenkomst van een makelaar. Vastgoedspecialisten kunnen jouw pand tegen een marktconform bod kopen. De afwikkeling is dan heel snel.

Vastgoedportefeuille van de hand doen

In tijden waarin geld op een spaarrekening niets oplevert, stijgt het aantal beleggingen. Men wil zijn of haar geld laten groeien. Veel mensen kiezen er daarom voor om te gaan beleggen. Vooral vastgoed is in de beleggingswereld populair. Heb jij jouw geld ook in een beleggingspand gestopt? Of heb je door de tijd heen in meerdere panden geïnvesteerd? En zou je jouw vastgoedportefeuille van de hand willen doen? Dan kun je jouw beleggingspand verkopen aan vastgoedspecialisten. Wanneer je jouw pand aan vastgoedspecialisten verkoopt, ben je verzekerd van een snelle afhandeling. Geen langdurig verkoopproces, maar direct een marktconform bod waarna een snelle afwikkeling volgt. Dat is wat je kunt verwacht als je jou vastgoedportefeuille aan vastgoedspecialisten verkoopt.

Verkoop zonder tussenkomst makelaar

Verkoop zonder tussenkomst makelaar

Vaak wordt er gedacht dat voor de verkoop van een pand een makelaar onmisbaar is. Maar niets is minder waar. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om jouw pand zonder tussenkomst van een makelaar te verkopen. Vastgoed verkopen hoeft geen langdurig proces te zijn. Je kunt heel snel de verkoop van jouw pand rond hebben. Kies je ervoor om een makelaar in de hand te nemen? Dan stap je in een doorgaans langdurig verkoopproces. Van het maken van een verkoopbrochure tot bezichtigingen en biedingen. Voordat de daadwerkelijk verkoop wordt voltrokken, is er meestal al een hoop tijd verstreken. Heb jij om welke reden dan ook geen zin in een langdurig verkoopproces? Verkoop jouw pand dan zonder tussenkomst van een makelaar.

Snelle en transparante verkoop

De verkoop van een pand zonder tussenkomst van een makelaar verloopt heel snel. De verkoop gaat veel sneller dan wanneer je een makelaar in de arm neemt. Een makelaar zal voordat een pand in de verkoop gaat een verkoopbrochure moeten opstellen. Hiervoor zijn professionele foto’s nodig. Is de verkoopbrochure en/of verkoopadvertentie opgesteld? Dan is het wachten totdat potentiële kopers zich melden. Er zullen dan bezichtigingen volgen. Daarna kunnen er eventuele biedingen worden uitgebracht. Dit alles kost bij elkaar, begrijpelijkerwijs, veel tijd. Wil jij jouw pand graag snel van de hand doen? Dan kun je jouw pand beter verkopen aan de vastgoedspecialisten. Zo ben je verzekerd van een snelle en gunstige verkoop.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply