44

Interieurshoppen met korting: 5 tips

Af en toe kun je het niet helpen; zodra je net dat ene item ziet dat perfect op die tafel zou staan moet je het gewoon kopen. Maar interieurshoppen kan een stuk leuker, en goedkoper! Geen zin om uren over woonboulevards rond te struinen maar ook geen zin om de volle pond te moeten betalen? Interieurshoppen hoeft helemaal niet duur te zijn. Met deze tips vind je gegarandeerd de leukste items, voor de laagste prijzen.

1. Kortingscodes

Je komt ze overal wel eens tegen, kortingscodes, vouchers of andere vormen die je bij inlevering korting opleveren. Soms is het even wachten, maar uiteindelijk leveren deze kortingscodes je flinke kortingen op. Met een Bol.com kortingscode kun je met leuke kortingen de tofste items voor je interieur shoppen.

2. De webshop

Het mooiste aan de wereld van webshops is dat het er zo ongelooflijk veel zijn. Vind je dat ene item bij de ene webshop niet voor de juiste prijs? Dan ben je zo bij de volgende. In tegenstelling tot de fysieke winkels ben je in no-time van winkel A naar winkel B gesurft. Kun je ook gemakkelijk prijzen vergelijken. Waar fysieke winkels enkel seizoensgebonden korting aanbieden, vind je in de webshop bijna iedere week wel een nieuwe kortingsactie.

3. Kijken en vergelijken

Combineer het beste van beide werelden en ga eerst op speurtocht in de winkel. Ga fysiek op zoek naar de perfecte items voor jouw woning. Op deze manier kun je ze namelijk ook meteen even vasthouden, uitproberen, passen en meten. Heb je het perfecte interieur item gevonden? Ga dan online op onderzoek uit. Wie weet vind je hetzelfde item wel in een webshop voor een flinke korting.

4. Social deals

Er zijn tal van websites die speciale social deals aanbieden. Een voucher voor een etentje of een massage, maar ook vouchers voor interieur items met korting. Zo kun je bijvoorbeeld voor 50 euro een interieur voucher aanschaffen, die in de winkel 100 euro waard is. Is wel mooi meteen de helft meer!

5. Geduld loont

Zit je midden in het seizoen en heb je een specifiek seizoen item nodig? Het kan beter zijn om even geduld te hebben. Veel seizoensgebonden items zijn namelijk stukken goedkoper wanneer het seizoen eenmaal voorbij is. Zo koop je in het voorjaar het goedkoopste je kerstspullen, dekens en andere winter items. In het najaar kun je weer terecht voor kortingen op de zomerse items als lounge sets en tuinspullen.
 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply