13

Inspiratie voor een stijlvolle voordeur

De voordeur is de eerste indruk van jouw woning. Het is de verbinding tussen binnen en buiten. Daarom is het mooi als het uiterlijk van de deur aansluit op jouw interieurstijl. Ben je toevallig op zoek naar een nieuwe buitendeur? Dan komt dit artikel met voordeur inspiratie op het juiste moment. Er staan 6 voordeuren in diverse stijlen op een rij.

1. Nieuwe voordeur jaren 30 stijl

Deze witte voordeur in cottage stijl heeft prachtige details. Van de raampjes en het deurbeslag tot de kozijnen. De sfeer is tot in de puntjes doorgevoerd. Het is een landelijke look met moderne twist. Door de mix aan stijlen past het bij verrassend veel woningen.

2. Zwarte design voordeur

Als je houdt van een strakke en minimalistische look, spreekt dit voordeur design je wellicht aan. Het is perfect voor moderne (nieuwbouw)woningen. Aan deze nieuwe voordeur met kozijn is ook een groot raam toegevoegd. Voor de privacy kun je het afplakken met raamfolie. Dit laat nog wel daglicht door, maar zorgt ervoor dat mensen niet zomaar de gang in kunnen kijken.

3. Houten voordeuren landelijke stijl

Spreken design buitendeuren je niet zo aan? Kijk dan eens naar buitendeuren in landelijke stijl. Deze zijn vaak gemaakt van hout of hebben een levensechte houtlook. Een natuurlijke houtkleur straalt veel warmte uit. Op de bovenstaande afbeelding zie je dat de bruintint veel sfeer toevoegt aan het witte huis.

4. Opvallende voordeur kleur

Zin om eens iets anders te doen? Schaf dan een gekleurde voordeur aan. Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met een pot verf. Kies wel een buitenverf die geschikt is voor het desbetreffende materiaal. Het is erg leuk om de kleur van de buitendeur aan te passen op de bloemen in je voortuin. Dat geeft een prachtig effect in de lente en zomer!

5. Blauwe voordeur met afdakje

Ook blauw is een prachtige kleur voor de voordeur. Bij dit voorbeeld is er gekozen voor een gedempte blauwtint voor een subtiel effect. Het geeft een verouderde deur in jaren 50 stijl een echte opfrisser. Vergeet niet om de kozijnen en het afdakje in dezelfde kleur te schilderen voor het mooiste resultaat.

6. Dubbele voordeur oude stijl

Als er voldoende ruimte beschikbaar is, kun je eens kijken naar een dubbele deur. Dit ziet er toch super chic uit? Je kunt ook een sierdeur laten plaatsen naast de echte voordeur. Je gebruik dan maar één zijde, maar het effect is net zo luxueus.

Welke voordeur spreekt jou het meeste aan?

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply