19

Huis en tuin tips die je nog niet zelf hebt bedacht

Af en toe kunnen we allemaal wel een beetje hulp gebruiken. Van tijd tot tijd mogen we een beetje geholpen worden. Of dit nu fysiek is, of mentaal. Vandaag kiezen we ervoor om je te helpen met het tweede. Hoe we dat gaan doen? In ieder geval niet door je te overhoren over allerlei huishoudelijke taken. We gaan dit wel doen door je brein te prikkelen en je te voorzien van informatie. We helpen je namelijk in deze blog met allerlei huis en tuin tips die je nog niet zelf hebt bedacht. Ze kunnen een grote invloed hebben op je woongenot en daarmee ook op de rest van je leven. Dus, waar wacht je op? Dan gaan we snel aan de slag om alles te verbeteren!

Tuin

We beginnen eens, voor de verandering, bij de tuin. De tuin wordt door velen vergeten en dat is zonde. Waarom? Omdat je tuin net zo goed een onderdeel is van je woonomgeving als je huis dat is. Toch zijn vele mensen niet bezig met hun tuin en het optimaliseren hiervan. Ondanks dat het een veel vergeten plek is, is het helemaal geen uitdaging om dit wél eens op te pakken. Je gaat beginnen met het groen in je tuin. Hoe klein je tuin ook is; er moet groen zijn en dit moet je onderhouden. Waarom? Omdat groen je leven geeft. We zijn allemaal geboren in de natuur en dat mogen we niet vergeten, we moeten ermee verbonden blijven. Zorg  ervoor dat je de basis voor tuinverzorging in huis hebt. Denk hierbij aan gereedschap, maar ook potgrond voor een goede ondergrond en de optimale waterverdeling. Het hoeft allemaal niet duur te zijn, kijk bijvoorbeeld ook eens naar tuingrond aanbieding. Dit bespaart je enorm. 

Tuin

Opgeruimd huis

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dat weten we allemaal, maar toch handelen we er niet naar. Daarom is het tijd om dit wél te gaan implementeren in je leven. Zorg ervoor dat je elke keer wanneer je een ruimte verlaat, je iets meeneemt wat er niet hoort en het opruimt. Ook is het handig om dingen aan te schaffen die schoonmaken makkelijker maken. Denk hierbij aan een robotstofzuiger (dit hoeft helemaal niet duur te zijn), een stoomdweil, een stoommachine voor je kleding, het implementeren van een schoonmaakschema en ga zo maar door. Het verschil zit hem in de kleine dingen, ook met opruimen en schoonmaken.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply