28

Hoe feliciteer jij iemand met de aankoop van een droomhuis?

Het is in deze tijd ontzettend lastig om een huis te vinden. En áls je beste vriend of een familielid dan gaat verhuizen, is het leuk om ze te verrassen met een bijzonder cadeau. Degene heeft zijn of haar droomhuis gekocht en dat moet natuurlijk gevierd worden. Meestal sturen we standaard een kaartje, maar gaan we op bezoek dan nemen we eigenlijk altijd een cadeau mee. Zo is een woonaccessoire altijd een goed idee. Maar er zijn genoeg leuke cadeaus om iemand mee te verrassen tijdens een bezoekje of een housewarming.

Woonaccessoires

Plantjes, bloemen of een modieuze vaas. Het is leuk om het nieuwe huis aan te kleden met een boeket bloemen of een plant. Ze maken de woning af! Wil je het cadeau helemaal compleet maken, kies er dan voor om de bloemen of de huiskamerplant in een passende vaas te geven. Heeft de ontvanger van het cadeau geen groene vingers of houdt diegene niet zo van groen in huis? Kies dan voor kaarsen of geurstokjes. Zo hangt er direct een heerlijk geur in het nieuwe huis en maken kaarsen de ruimte sfeervol.

Drinken ze graag koffie of thee? Dan zijn kopjes, mokken of glazen ook gepaste geschenken. Het mooie servies kan in de kast gezet worden, maar kan ook ter decoratie dienen op een plankje in de keuken. Zo’n cadeau is een goede aanleiding om snel weer een kopje koffie of thee te komen drinken. Verpak het servies in een mooie tas. Dit kan een papieren geschenktas zijn of bijvoorbeeld een draagtas. Laat de tassen bedrukken met de naam van de ontvanger, een leuke quote of een wens. Dit maakt het geven een feestje.

Personaliseerbare cadeaus

Personaliseerbare cadeaus

Hoe zorg je ervoor dat jij het leukste cadeau geeft? Juist, met gepersonaliseerde artikelen. Je kan de artikelen personaliseren door ze te laten bedrukken met een naam, logo of tekst. Het zijn unieke geschenken waarmee je de ontvanger zeker zult verrassen. Misschien denk je er niet direct aan maar fotolijsten, klokken, verlichting en keukenartikelen kunnen allemaal bedrukt worden. En zo zijn er nog veel meer! De artikelen zullen daadwerkelijk gebruikt worden, waardoor ze altijd in de smaak zullen vallen. Houden de nieuwe bewoners ervan om buiten te zijn? Dan kan je kiezen voor tuinartikelen, barbecue accessoires of frisbees bedrukken. Genoeg inspiratie dus om je vrienden of familieleden te feliciteren met de aankoop van hun nieuwe woning.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply