21

Glas bestellen? Houd hier rekening mee!

In 2021 kun je er eigenlijk niet meer omheen: het verduurzamen van je huis. Een belangrijk onderdeel van verduurzamen is het goed isoleren van je woning. Dit kunt u onder andere doen door het plaatsen van glas. Het online bestellen van glas is zo simpel nog niet: veel aanbieders, veel soorten glas en veel verschillende prijzen en voorwaarden. Dus hoe kiest u daar nu de beste uit? Wij helpen u graag, lees daarom snel verder!

Enkel, dubbel of driedubbel?

Bij glas online bestellen is het erg belangrijk om te weten wat u nodig heeft. De verschillende soorten glas zijn onder te verdelen in drie soorten: Enkel glas, dubbel glas en driedubbel glas. Elke soort heeft zo zijn eigen voordelen. Zo heeft enkel glas als voordeel dat het een lage prijs heeft, meestal snel leverbaar is en in veel kleuren te verkrijgen is. Dubbel glas isoleert daarentegen weer beter dan enkel glas, waardoor je de energierekening ziet teruglopen en deze soort glas beter is voor het milieu. Als laatste is er driedubbel glas. Deze soort glas isoleert tot 5 keer beter dan enkel glas en tot wel 3 keer beter dan dubbel glas. Echter is dit ook terug te zien in de prijs. Deze is namelijk wat hoger dan de andere twee soorten.

Isolatie

Zoals eerder vermeld is dus de isolatiewaarde van de drie soorten glas verschillend. Dubbel of driedubbel glas wordt ook wel gezien als een investering in de toekomst, doordat u de hogere kosten enigszins snel terugverdiend door de lagere energiekosten. Naast de lage energie kosten hebben dubbel en driedubbel glas als voordeel dat deze ook erg geluidsisolerend zijn. Met deze soorten glas zal u dus minder last hebben van voorbijrazende auto’s, regen die tegen het raam slaat en onweer. Daarnaast kunt u thuis de muziek gerust een standje harder zetten, omdat de buren hier door de goede isolatie minder last van zullen ondervinden.

Glasgigant

Glasgigant

Voor het bestellen van glas raden wij u Glasgigant aan. Bij Glasgigant bestelt u namelijk zeer eenvoudig en voordelig uw glas. Daarnaast profiteert u van snelle levering en worden uw nieuwe ramen op maat gemaakt en rechtstreeks vanuit de glasfabriek bij u thuis geleverd. Wanneer u niet tevreden bent krijgt u van Glasgigant snel en eenvoudig een nieuwe ruit geleverd.

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply