40

foto op canvas versieren met borduursel

foto versieren

borduursel op een foto op canvas

Zoals jullie wel weten ben ik dol op kerst. Veel in huis kan ik omtoveren in een kerstsfeer, maar de dieren werken niet zo aan mijn projecten mee. Redelijk logisch.. kun je wel zeggen. Daarom kreeg ik ineens een goed idee. Ik kan natuurlijk wel een foto van de honden omtoveren in een kerstsfeer.
Zo gezegd zo gedaan, hoewel een goede foto maken van de honden niet meevalt. Eerst moeten ze naast elkaar gaan zitten, dan moeten ze braaf naar de lens kijken en ook nog stil blijven zitten. Maar goed, er zat uiteindelijk een fijn exemplaar bij. Deze heb ik een klein beetje bewerkt in photoshop. Een strikje hierrrr…. een speldje daarrrrr…. ik ging even lekker los.

De foto heb ik laten afdrukken bij fotoopcanvas.nl. Het was een makkelijke site om op te bestellen (dat kan ook echt zo anders, slik) en de levering was snel en de kwaliteit was super! Het zag er strakuit, was van een goede kwaliteit en het was mooi van kleur. Ik was dus blij met het resultaat bij fotoopcanvas.

Toen moest ik zelf weer verder aan de slag. Op het canvas kun je goed met een potlood een beetje schetsen en je kunt de foutjes makkelijk weer uitgummen. Daarna pakte ik borduurzijde en een naald en begon met het borduurproject. Bij onze Mara (de blondine) maakte ik een eenvoudig en glimmend geweitje. Bij Mylo (onze stoere blafferd) maakte ik een gouden aureooltje. Past hem goed… Na 2 avondjes borduren was ik wel klaar en kon het naast de kerstboom hangen. Ik vond het wel leuk om de draadjes die ik over hield niet weg te knippen maar te laten hangen. Zo krijg je nog meer glitter en glamour. Dat past wel bij Kerst!

Wil je het ook eens proberen… dan heb je niet veel nodig:

– een foto op canvas geprint via fotoopcanvas.nl
– een potlood en gum
– borduurzijde goud en zilver
– een naald en schaar
– een leuk ontwerpje wat je bij je foto wil borduren

foto op canvas

het geweitje en aureooltje op een foto van fotoopcanvas.nl

foto versieren

de boom met de foto

foto op canvas

de foto op canvas van fotoopcanvas.nl

 

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply