36

Een fotocollage op canvas: al je mooiste foto’s in één wanddecoratie.

Zie jij elke gezellige gelegenheid ook als een perfect moment om mooie foto’s te maken? Een dagje naar het strand met de kids, een bruiloft, verjaardag, een gezellige familie BBQ, noem maar op. Achteraf is het kiezen van één foto uit al deze mooie foto’s om af te laten drukken wel een lastige klus.. Maar waarom één foto kiezen als je zoveel mooie foto’s hebt die je wilt laten zien? Dat kan met een fotocollage op canvas!

Wat is een fotocollage op canvas?

Een fotocollage op canvas is de perfecte oplossing om alle mooie foto’s die je hebt geschoten, in één wanddecoratie weer te geven. Een fotocollage is namelijk een creatie van meerdere foto’s die je op een bepaalde manier rangschikt. Wanneer je deze dan ook nog eens op een canvasdoek laat afdrukken, creëer je een unieke en creatieve wanddecoratie met ook nog eens ál je mooiste foto’s.

Zelf een fotocollage op canvas maken

Nu vraag je je natuurlijk af: ‘hoe maak ik dan zo’n fotocollage?’. Heel simpel! Je hoeft hiervoor echt geen computer expert te zijn. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders die de mogelijkheid bieden om zelf online een fotocollage op canvas te ontwerpen. Wij laten je twee voorbeelden zien.

Hoe maak je een fotocollage op canvas bij Albelli?

Albelli heeft een online editor waarbij je zelf je fotocollage kunt maken door middel van een aantal indelingen die Albelli alvast voor je heeft ontworpen.

 1. Kies het formaat en oriëntatie van het canvasdoek (liggend, staand of vierkant).
 2. Upload alle foto’s die jij in de fotocollage wilt hebben.
 3. Selecteer hoeveel foto’s je hebt uitgekozen.
 4. Kies een indeling.
 5. Plaats de foto’s op de plek die jij het mooiste vindt.
 6. Voila! Je hebt je eigen fotocollage op canvas bij Albelli ontworpen. Je hoeft hem nu alleen nog maar te bestellen.

Fotocollage op canvas albelli

Fotocollage op canvas bij Smartphoto

Ook heeft de foto afdruk aanbieder Smartphoto (voorheen Webprint) een online tool waarmee je al je mooiste foto’s uit kunt kiezen om een fotocollage op canvas te creëren.

 1. Kies het formaat van het canvas doek.
 2. Kies een design. Smartphoto heeft al verschillende designs voor je op een rijtje gezet waar je uit kunt kiezen.
 3. Voeg je foto’s toe.
 4. Personaliseer het design naar je eigen wensen: verander de lay-out, voeg tekst toe, voeg er een achtergrondkleur aan toe. Wees creatief!
 5. Ook kun je nog kiezen of je een lijst om het canvas doek wilt hebben.
 6. Helemaal tevreden? Bestellen maar!

Fotocollage op canvas Smartphoto

Wacht! Voordat je gaat bestellen…

Als je de fotocollage op canvas wilt laten afdrukken, dan zijn Albelli en Smartphoto beide goede opties. Wil je toch nog even verder kijken of er nog andere aanbieders zijn? Neem dan een kijkje op Vergelijk Canvas. Vergelijk Canvas is een vergelijkingssite die verschillende aanbieders voor foto afdrukken met elkaar vergelijkt op basis van beste prijs en kwaliteit verhouding. Daarnaast vindt je op Vergelijk Canvas altijd de meest actuele en unieke kortingen. Momenteel profiteer je tot wel 25% korting bij top aanbieders. Het is dus handig om even op Vergelijk Canvas te kijken of er nog kortingscodes zijn voordat je gaat bestellen!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply