32

denim drift gebruiken in je interieur

denim drift

de kleur denim drift komt vooral in het meubilair via bo bedre

Denim drift is de kleur van 2017, zo heeft Flexa gesproken. Het is een prachtige vergrijsde kleur die goed past binnen het pallet van colour futures. Ze hebben de kleur niet zomaar uitgekozen, er is altijd een aardige filosofie achter. Deze ga ik niet herhalen hoor, je kunt het nalezen in mijn bericht over denim drift.

 

denim drift gebruiken in je interieur

De kleur zal mooi staan in je interieur, ze is zacht, toch aanwezig en ik denk dat ze niet snel gaat vervelen. Je kunt deze kleur op de muur schilderen en één van je wanden gaan sauzen. Het combineert makkelijk met andere kleuren. Je kunt denim drift naast de kleur wit gebruiken, maar je kunt er ook nog een extra kleur bij kiezen. (Zelf ben ik wel van kleur en kan dit wel aanraden, want kleur brengt gewoon sfeer). Je kunt een passende kleur met de kleurenwaaier uitkiezen, maar als je dit te veel keuzes vindt, dan kun je het kleurenpalet van colour futures ernaast gebruiken. De keus is dan een stuk minder groot en al deze kleuren uit deze lijn matchen met de kleur denim drift.
Je kunt deze kleur ook op andere manieren gebruiken, bijvoorbeeld in accessoires, in de gordijnen, in mooi meubilair of een zacht vloerkleed. Ik zeg vooral: ga genieten van deze kleur dit jaar!

inspiratie

Om je te inspireren heb ik een aantal voorbeelden opgezocht, die vind je hieronder. Je kunt ook voor inspiratie kijken op mijn pinterestbord denim drift. Daar zijn nog veel meer ideetjes.

denim drift gebruiken

denim drift gebruikt in een lambrizering via instagram van @lottepoel

denim drift in je interieur

denim drift doorlopend om de hoek vvia bo bedre

denim drift gebruiken

denim drift past goed bij volijke kleuren via prchtg

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Show Comments

5 Comments

  1. Lotte 12 juni 2017
    • Petra 12 juni 2017
  2. Danielle 17 september 2017
    • Petra 17 september 2017
  3. Adolf 21 november 2019

Leave a Reply