40

behang van Lisa Bengtsson

Hemma hos Lisa Bengtsson, Svensk Fastighetsförmedling 1[3]

huis van Lisa Bengsston

Erg leuk is het behang van Lisa Begtsson. Ik hou wel van haar uitgesproken ontwerp, vooral de hondjes, de hakjes en de fotolijstjes op behang vind ik erg leuk. Naast het behang, heeft ze kussens, posters en illustraties. Allemaal heel druk en mooi gemaakt, maar ik zou zeggen: alles bij elkaar lijkt me een beetje veel…. Ik bedoel dat ik een mix van verschillende stijlen vaak een beetje spannender vind. De foto’s die je hier ziet zijn van het huis van Lisa Bengsston zelf. Heel sfeervol, haar behang met wit gecombineerd. Je ziet duidelijk waar de inspiratie voor haar behang vandaan komt…

huis van Lisa Bengsston

huis van Lisa Bengsston

Huis van Lisa Bengsston

Huis van Lisa Bengsston

family living 6 ny

Show Comments

2 Comments

  1. LENTstyles 14 maart 2013

Leave a Reply