14

6x leuke onderzetters om je tafel te beschermen in stijl

Om jouw tafel zo lang mogelijk mooi te houden, moet je het goed beschermen. Dit doe je door onderzetters te gebruiken. Zo kun je lelijke kringen en vlekken voorkomen. Wil jij mooie onderzetters voor glazen kopen en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Scrol dan snel verder! Hieronder zie je 6 leuke onderzetters om de tafel in stijl te beschermen.

1. Ronde houten onderzetters

Een ronde vorm is voor onderzetters de standaard. Toch hoeft dit helemaal niet saai te zijn. Kies bijvoorbeeld voor houten onderzetters met een patroontje. Wil je een paar houten onderzetters cadeau doen? Dan is het tof om ze te laten graveren met een naam, datum of leuke teksten.

2. Hartjes onderzetters marmer look

Stenen of kunststof onderzetters met een marmer look hebben een chique uitstraling. Op het bovenstaande voorbeeld zie je onderzetters in een hartjes vorm. Dit maakt het net wat speelser.

Ben jij een grote liefhebber van marmer? Bekijk dan ook ons artikel met inspiratie voor marmer in de badkamer.

3. Houten onderzetters met epoxy

Als een standaard houten onderzetter iets te simpel voor je is, kun je eens kijken naar een combinatie met epoxy. Hierbij wordt er een soort ‘rivier’ van kunststof tussen het hout gegoten. Dit kan een vrolijk kleurtje hebben of geheel doorzichtig zijn. Het zorgt voor een uniek effect.

4. Chique epoxy onderzetters

Onderzetters die helemaal van epoxy zijn gemaakt, zijn ook een super stijlvolle keuze. Er kunnen diverse kleuren met elkaar worden gecombineerd. Bovendien zijn er eindeloos veel mogelijkheden wat betreft vorm en stijl. De bovenstaande epoxy onderzetters lijken wel edelstenen met glitters en een gouden randje. Het is prachtige decoratie voor op de koffietafel.

5. Gehaakte onderzetters

Ben je op zoek naar een leuk en eenvoudig Do It Yourself project? Probeer dan eens een paar onderzetters te haken. Dit kan in verschillende vormen en met gebruik van allerlei technieken. Een simpele ronde onderzetter is beginner vriendelijk. Als je de smaak eenmaal te pakken hebt, kun je ook leuke pannenonderzetters haken.

6. Houten onderzetter in blad vorm

Van deze bladvormige houten onderzetters krijg je direct zin in de zomer. Ze zijn erg leuk om te gebruiken op de tuintafel, maar ze misstaan ook niet op de salontafel in je woonkamer. We kunnen het hele jaar door wel een tropische touch gebruiken, toch?

Welke onderzetters passen het beste bij jouw smaak en interieurstijl? We zijn benieuwd naar jouw favorieten!

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply