Sågverket

het strand bij Sågverket

Uhm… daar ben ik weer eens een keer met Zweedse inspiratie via makelaar Fantastic Frank. Er staat daar een mooi hostel te koop, en ik kan wel zeggen: het is een beauty… Na enig speurwerk zie ik dat er veel inspiratie door woonbladen en blogs is opgepikt. Het is een goedlopend bedrijf… mmmmm dat klinkt als een mooie droom.

Even kort: het Hotel Såverkets heeft een perceel van bijna 6.000 vierkante meter en heeft 4 hoofdgebouwen met ongeveer 17 kamers voor gasten (1-4 slaapkamers). Verder is er een eigen accommodatie en een hoofdgebouw met een restaurant voor ongeveer 50 personen en een grote ruimte / feestzaal / studio. Ook zijn er drie vergaderzalen voor 15-60 personen en een hostel waar de gasten hun eigen maaltijden bereiden in een volledig uitgeruste keuken. Het strand is op een paar minuten loopafstand. Kortom: het is een van de meest gezellige hostels van Zweden waarbij de ligging aan het strand vast ook een grote rol speelt.

Mocht je dit bedrijf willen kopen, kijk dan eens op de site van Fantastic Franc, wil je gewoon wat inspiratie, kijk dan eens op Såverkets eigen website.

Sågverket

de slaapzaal in Sågverket

Sågverket

een van de gebouwen bij Sågverket

 

sågverket

een hotelkamer in Sågverket

zweedse inspiratie

zweedse inspiratie in Sågverket

Zweedse inspiratie

zweedse inspiratie in Sågverket

zweedse

zweedse inspiratie via Sågverket