fluor praatwolk via crafs tuts+

fluor praatwolk via crafs tuts+

Fluor blijft leuk in je interieur, je kunt er gewoon pittige eye catchers van of mee maken. Het recept is: niet te veel… een klein snufje…
Zo vond ik dit zelfmaakidee: een praatwolk in fluor via crafts tuts+. Een goed idee en het is eenvoudig te maken. Het lijkt een beetje op het idee  van de woorden gemaakt van punnikdraad. Alleen maken ze het hier van ijzerdraad wat ze omwikkelen met een fluor lint. Ik denk dat ik ga proberen ijzerdraad te omwikkelen met fluor masking tape. Dat lijkt me wat sneller gaan…

Tja en dan moet je nog even over de woorden die je wilt maken nadenken…. Het ligt erg aan de ruimte en wat je er wilt… Bij de voordeur is het makkelijk, net als in de puberkamer… maar wat in de keuken of de woonkamer… mmmmm… Nou ja: laat je fantasie de vrije loop en mocht je er eentje gemaakt hebben… stuur je foto op, dan zet ik hem hier erbij.
Zoek je nog andere leuke ideetjes om zelf te maken met fluor, kijk dan hier of hier of op mijn pinterest-bord. Wil je graag meer fluor in je interieur, maar weet je niet hoe? Misschien kan ik je helpen met een interieuradvies?

praatwolk

benodigdheden