Deze winter heeft Perscentrum Wonen verschillende woonmodes neergezet. Eén van de woonmodes is Play it. De achterliggende gedachte is dat je in een huis kunt wonen en dat je met het interieur kunt spelen… Bij deze mode gebruik je vooral de functionaliteit, de duurzaamheid van de spullen en je humor en je creativiteit bij het neerzetten van het geheel. Hoe pas je dit in je huis toe?

chair wear ofwel aangeklede stoelen….

De basiskleuren zijn zwart en wit, maar hier gebruik je een accentkleur bij. Denk bijvoorbeeld aan kleuren als denimblauw, oranje of fluor. Deze accenten kun je toepassen op de wand, maar kun juist ook gebruiken in een fel gekleurde lamp, meubel of kussen. Deze winter wordt koper een belangrijk materiaal. Je kunt veel koperen accessoires en lampen kopen.
Naast het gebruik van kleuren zijn geometrische vormen speels te gebruiken in het behang op de wand, als patroon op het vloerkleed of in de kussens. Of de geometrische vormen komen terug in strak gevormde lampen of speels en functioneel meubilair. Je ziet deze winter vooral stoelen in een nieuw jasje van oude kleding. Bijvoorbeeld de lijn ‘chair wear’, waarin oude stoelen opnieuw aangekleed worden.

Wil je meer kleur en trends toevoegen in je huis? Kom dan naar de cursus ‘ontwerp zelf je interieurplan‘. In deze cursus vertel ik veel over hoe je kleur en materialen op een andere manier kunt gebruiken in je huis! In november starten er verschillende cursussen in bijvoorbeeld Leerdam, Gorinchem en Nederhemert bij Zaltbommel.

streetart voor thuis?