behang uit de serie Travel memories van Room Seven

Soms is het heel gezellig om een beetje vrolijkheid in het interieur te brengen. Je hebt de neiging om dit vooral in de kinderkamer te doen, maar… er zijn ook best plekken in huis die een vrolijke noot kunnen gebruiken. Daarom vandaag wat kleurrijke inspiratie van het behang van Room Seven. Ze hebben een paar mooie behanglijnen en de styling en presentatie van het behang vind ik wel mooi!

Je kunt je kamer zo druk of zo eenvoudig houden als je wilt. Behang brengt gewoon even een andere dimensie, een ander gevoel dan een effen kleur. Verder kun je best creatief zijn met behang…. je hoeft het niet alleen op de wanden te plakken. Je kunt het bijvoorbeeld  op losse panelen plakken, als lambrisering gebruiken, als blok achter een kast plakken, als lijst om de deurkozijn plakken of als loper op de eettafel leggen. Denk eens in andere kaders en verras jezelf!

Brengt mij op het idee om eens een verzameling te maken van andere behang-ideeën…. Dat zal ik eens maken. Voor nu kun je eens kijken op mijn pinterest-board.

behang Bollywood van de serie Travel memories van Room Seven

behang Check yellow, 2000125.

behang Dentelle van Room Seven