Een huis kan nog zo mooi ingericht zijn… maar als de ramen leeg zijn, dan blijft het een kale bedoening. Dus…. ik ben voor mooie raambekleding. Niet alleen vanwege de kale ramen, maar ook omdat een gordijn handig is voor de isolatie. In de winter houdt het de kou lekker buiten en in de zomer komt de ergste zon niet binnen. Verder brengen gordijnen meer sfeer en helpen ze goed bij de akoestiek van een ruimte. Als een kamer veel harde materialen heeft (bv. veel ramen en een plavuizen- of laminaatvloer), kan er een echo klinken. Als je in zo’n geval veel zachte materialen aanbrengt, komt het wel goed. De eerste stap is dan de aanschaf van een vloerkleed en gordijnen.

Het blijft moeilijk om de juiste gordijnen te kiezen. Er zijn zoveel soorten, maten, materialen en systemen. Maar vouwgordijnen zijn nog steeds het meest verkochte raamdecoratie. Hoe komt dat?
1. ze passen eigenlijk in ieder interieur, welke stijl het ook is.
2. je ziet altijd een stukje van het gordijn aan de bovenkant van het raam hangen, dat staat warm en gezellig.
3. vouwgordijnen kun je thuis in de wasmachine wassen, waardoor ze in iedere ruimte passen
4. de keuze is reuze bij vouwgordijnen, waardoor je vaak precies kunt bestellen wat jij mooi vindt

Vouwgordijnen.info maakt het mogelijk om diverse soorten vouwgordijnen te bestellen. Je kunt bijvoorbeeld prachtige transparante en kleurige dichte vouwgordijnen bestellen. Ook zijn er gevoerde, dimout gordijnenen en verduisterende vouwgordijnen.

Natuurlijk kun je de vouwgordijnen op maat bestellen, zodat ze precies in je ramen passen. Maar je kunt het ook eens anders doen. Je kunt het gordijn juist breder bestellen zodat het ook over je wand valt. Dat kan een leuk effect hebben…. Of je kunt vouwgordijnen voor je stellingkast hangen. Dat brengt rust en overzicht.
Tja.. en als je naar het assortiment van de vouwgordijnen kijkt, is er zoveel mogelijk… durf jij te kiezen?

vouwgordijnen verrassend anders over de hele wand via la dolce vita

vouwgordijnen verrassend anders over de hele wand via la dolce vita

vouwgordijnen in de badkamer via

vouwgordijnen in de badkamer via

vouwgordijn in de keuken

vouwgordijn in de keuken via

mooi sfeerplaatje met vouwgordijnen via media cache

mooi sfeerplaatje met vouwgordijnen via media cache