kwast van poilu

Ik kwam dit tegen en moest hard glimlachen. Wow… de verpakking van de kwasten genaamd ‘Poilu’ is een echt staaltje van ‘out of te box-denken’, vind ik. Hoe zou hij op dat idee gekomen zijn? Dat zijn dan direct vragen die in mij opkomen en krijg daar gelijk leuke hersenspinsels bij…
Het is een concept van de student Simon Laliberté in Quebec. Hij heeft 2 kwasten aan elkaar gemaakt met een stuk karton met tekeningen van mannengezichten erop. Dat karton heeft 2 functies: 1. de verpakking en dus het vervoer naar de koper toe en 2. als ondersteuning van de kwast tijdens het verfwerk zelf. De kwast kan met behulp van de kartonnen verpakking blijven staan en dus hoef je de werkplek niet te bevuilen… (kijk: echt wat voor mij dus…).
Verder vind ik het ook erg leuk dat de haren van de kwasten een beetje gekleurd zijn, zo krijg je een ware een echte mannenschare…

kwast van poilu

kwasten poilukwasten poilu

totale pakket