een DIY idee voor hartjes thee via shakeshake

een DIY idee voor hartjes thee via shakeshake

Iedere week probeer ik een paar zelfmaakideeën voor Valentijnkadootjes te zoeken, want de tijd gaat snel….voor je het weet is de hartjes-dag voorbij. Nix leukers om zelf iets liefs voor je lief  te maken, vind ik….
Er zijn zelfmaak ideeën genoeg te vinden… Maar er zijn ook mooie voorbeelden te vinden (bv via de webwinkel Djello), die je zelf af kunt maken…. Het idee is dan al bedacht en jij hoeft het dan alleen nog maar mooi in elkaar te zetten… Een beetje van jezelf en een beetje van….

papieren duif van Mibo via Djello

papieren duif van Mibo via Djello

hartjes stempel via Djello

hartjes stempel via Djello

tatoo my hero

tatoo my hero

Wil je nog meer Valentijn ideetjes? Kijk dan op mijn eerdere bericht waarin ik een paar leuke zelfmaakideetjes van hartjes laat zien. Je kunt ook kijken op mijn pinterest-bord. Een fijn weekend verder en ik hoop dat ik jullie op goede ideeën heb gebracht, want huisvlijt…. is belangrijk! Chocolade voor je brein…

een klein ringetje om zelf te maken via swellmade

een klein ringetje om zelf te maken via swellmade