hartjes string-art via vintagerivivals

hartjes string-art via vintagerivivals

De tijd vliegt en Valentijnsdag is in aantocht. Hartjes zijn een beetje uitgemelkt, iedereen heeft hartjes in huis en er hangen er nog genoeg in de winkel. Maar toch is het wel leuk om iets moois te maken voor je Valentijn. Eerlijk is eerlijk… hoe vaak zeg je nu dat je echt van iemand houdt?!? Ok, regelmatig roep je iets, maar echt even series iemand in de ogen kijken en zeggen dat je van hem of haar houdt… Nou ja… misschien ben ik een uitzondering… ik doe het net te weinig.
Dus ik heb me voorgenomen iets te gaan maken voor mijn Valentijns de aankomende twee weken. Mochten jullie ook geïnspireerd zijn, dan kun je ook nog voor ideetjes op mijn pinterest-bord ‘hartjes’ kijken. Daar heb ik veel makkelijke eenvoudige ideetjes gedropt. Je mag best een voorbeeld sturen van je creaties, die zet ik hier dan bij!

dreamcatcher via my poppet

dreamcatcher via my poppet

Valentine Banner via fancy little things

Valentine Banner via fancy little things

slinger van hartjes via Ravelry

slinger van hartjes via Ravelry

vriendschapsarmabandje met hartjes vi lamanufacture

vriendschapsarmabandje met hartjes vi lamanufacture