eyoba-blogwedstrijd-instagram

Ik doe mee aan een bloggerscontest van Eyoba. Uit vele bloggers ben ik met een blogartikel uitgekozen en in de top 5 beland.

Om mee te dingen naar een plek in de top 3 heb ik een artikel geschreven met als onderwerp: “Goede voornemens in je interieur voor 2016”. Hiervoor heb ik een artikel geschreven waarin ik 5 goede voornemens uitschrijf die de trends voor 2016 weergeven. Ben je benieuwd of nieuwsgierig naar de trends van 2016 en hoe je deze in je huis kunt neerzetten lees dan mijn artikel! Je kunt het maar weten….

Stem

Om uiteindelijk mee te dingen naar een prijs in de top 3 heb ik stemmen nodig, veel stemmen!  Jullie als vaste lezer willen vast wel eens de waardering uitspreken (ahum) en dan is hier je kans! Klik op de link naar de poll bij Eyoba. Je kunt dan 2 dingen doen: alle artikelen lezen en vervolgens op de mijne stemmen 🙂

3e plaats

Inmiddels weet ik dat ik op de derde plek ben beëindigd. Superblij!
Dankjulliewel voor al je stemmen, het waren er veel!

een groet,

Petra

Woonschrift logo