werkplek

onze werkplek aan het raam…

Al een poos ben ik bezig om onze werkplek te veranderen en op te vrolijken. Ik ben een echte ekster… ik verzamel meestal eerst van alles bij elkaar en ga dan eens kijken wat past… Soms is het veel te veel en soms nog net te weinig. Als ik iets verander in mijn huis, vind ik het ook altijd leuk om iets van mezelf erbij te doen. Tegenwoordig zie je erg mooie quotes en omdat ik graag met letters speel, leek me het leuk om zelf ook eens iets te maken en dit te delen met jullie.

Dus… boven onze werkplek hangt nu van alles wat mij erg aanspreekt. Mijn vent zit er het meeste, maar tot nu toe heb ik geen gemopper gehoord. Als hij niet moppert, weet ik dat ik gewoon verder kan gaan… (..).

Wat heb ik allemaal verzameld en bij de werkplek opgehangen:

mooie dozen

onze werkplek

1. dozen van mooiedozen (tip: je kunt ze winnen in een winactie op mijn blog)
2. koperen muurstickers van Ferm Living via wonenmetlef
3. set van 6 vogel muurstickers van Kek Amsterdam via wonenmetlef
4. 2 ansichtkaarten met veer en snor via twentysomethin
5. retro rekenmachine via de kunstboer
6. de rest is gewoon al langer in ons bezit….
7. behang grid van ferm living via wonenmetlef
8. kleuren zijn ‘urban taupe’ en ‘early dew’ van Flexa Creations

Vind je mijn quotes mooi en wil je ze ook wel uitprinten… dan kan dat zomaar. Je kunt kiezen uit de volgende quotes:
I have decided (quote i have) of
love live laugh (quote love live)

Hoe pak je het aan:
Klik op de onderstaande foto of de link eronder. Je krijgt dan de pdf in beeld. Je kunt dan twee dingen doen:
a. leg mooi papier in je printer en druk op de printknop
b. sla de pdf op een sticky op en neem het mee naar de printshop. Laat het op een mooi papier printen.

Wil je je werkplek veranderen of verbeteren… kijk dan eens naar deze eerdere artikelen over verlichting, over opruimen en over lichtinval.

quote

freeprintable quote love live, klik hier..

quotes

free printable quote ‘I have decided…” klik hier…

quptes

qquote om uit te printen