nieuw van ikea

RYSSBYS van ikea

Er is weer (veel) nieuws over ikea te vertellen….

Zo kreeg ik van de week de nieuwe catalogus door de brievenbus. Eindelijk beginnen ze het een beetje te snappen… dat je niet zoveel informatie hoeft te geven op een pagina. Het is altijd zo druk en dan weet je niet meer waar je moet gaan kijken. Maar deze keer doen ze het een beetje rustiger aan. Dankejwelikea! De catalogus kun je ook online bekijken, dus ben je hem kwijt, dan kun je hier alles inzien.

Verder zag ik bij het doorbladeren dat ze weer een boel nieuwe producten hebben. Weer veel dingen zijn slim bedacht, handig in gebruik, mooi en vrolijk van kleur en… leuk voor de portemonnee. Veel mensen kopen toch graag bij de ikea en dat snap ik. Zeker als je het wilt personaliseren en je eigen meubel van wil maken. Dan past het ook goed bij je woonstijl en kleurenpalet. Lees de 6 tips om je ikea meubelen te pimpen… en ga aan de slag!

Verder komt er in oktober weer een nieuwe limited edition. De serie RYSSBY is een bonte mix van folklore en slim hedendaags design met sterke kleurrijke patronen, ambachtelijke invloeden en traditionele materialen. De ontwerpers hebben overal op de wereld inspiratie opgedaan  en hun ideeën vertaald naar praktische ontwerpen voor het nu.

In de RYSSBY collectie komen sterke invloeden uit traditionele ambachten, zoals houtdraaiwerk, terug. Dit zie je bijvoorbeeld in het zwarte nachtkastje met mooie gedraaide poten. Een echte blikvanger in bijvoorbeeld de slaapkamer.Tijdens het designproces hebben de ontwerpers folkloristische patronen uit totaal verschillende delen van de wereld naast elkaar gelegd. Het resultaat is te zien op de prachtige kussens waarbij je op beide kanten een ander patroon hebt…
Zo zijn er veel mooie dingen aan deze collectie. Ik ga het in de gaten houden… en jij?

nieuws van ikea

de RYSSBY collectie van ikea

nieuws van ikea

RYSSBY van ikea

nieus van ikea

RYSSBY van ikea

mooi kleed van RYSSBY van ikea

mooi kleed van RYSSBY van ikea