wooninspiratie

een keuken gefotografeerd door Kristofer Johnsson

Er zijn veel Scandinavische sites en blogs met mooie wooninspiratie. Soms ben ik wel eens rond aan het kijken op het net wat er voor moois te zien is, en dat is veeeel. Er zijn veel bekende fotografen en stylisten die voor allerlei bladen als Elle, Kinfolk en Residence werken, of voor woonmerken als H&M home, Ikea, Jotex, Swoon en ga zo maar door… Als je begint te zoeken is het moeilijk om er mee op te houden..

wooninspiratie

Een van de fotografen die prachtige beelden maakt is Kristofer Johnnson. Hij werkt vanuit linkdeco met stylisten als Ljo Burluf en Lotta ageton aan grote projecten voor bovenstaande bladen en woonmerken. als ik iets moois zie, wil ik graag wat meer weten over diegene die het gemaakt heeft… Maar helaas, ik kan niets over hem vinden. Alleen dat hij in Stockhom woont… Tja, ik heb mijn best gedaan, maar helaas blijft het een mysterie.

Wat je wel in zijn beelden ziet zijn de nieuwste trends voor het nieuwe jaar. Kijk maar mee:

wooninspiratie

steeds meer groen in het interieur, gefotografeerd door Kristofer Johnsson

wooninspiratie

meer letters en teksten in het interieur, gefotografeerd door Kristofer Johnsson

wooninspiratie

structuur en lijnen in het interieur, gefotografeerd door Kristofer Johnsson

wooninspiratie

ruimte om te relaxen… gefotografeerd door Kristofer Johnsson

Ben je nieuwsgierig naar de woontrends van 2016, lees dan het artikel 5 goede voornemens voor het interieur van 2016 of kijk op mijn pinterstbord interieurtrends voor 2016. Veel plezier!