met een stempel kun je van alles versieren...

met een stempel kun je van alles versieren…

Ik heb ontdekt dat het maken van een stempel helemaal niet zo moeilijk is, je moet vooral secuur en netjes werken. Verder moet je even goed nadenken over spiegelbeeld en wat je wel een niet wilt zien… Daarom maak ik het ontwerp op overtrekpapier, dan kun je je ontwerp ook van de andere kant bekijken!
Hier een kleine tutorial zodat jullie het thuis ook eens kunnen proberen. Ik heb een stempel met ‘hartjes-regen’ gemaakt. Straks leuk om met Valentijn te gebruiken…

een stap-voor-stap plan om zelf een stempel te maken.

een stap-voor-stap plan om zelf een stempel te maken.

Ik ben dol op stationary, stempels, kaarten, draadjes etc. etc. Ik heb een hele schatkamer vol liggen met mooie vondsten. Soms liggen ze er een jaar en ineens weet ik waarvoor ik  het kan gebruiken… Sommige zaken worden dagelijks gebruikt, dan bedoel ik de masking tape, de stempels en mijn draadjes. Mijn dochter kan er ook wat van…. dus samen zijn we uren zoet. Nu hebben we er dus een nieuwe stempel bij!

de hartjes regen voor Valentijnsdag

de hartjes regen voor Valentijnsdag

waar kun je alles kopen?
De gum kun je bij de Hema kopen en de rest bij het Hobbyhuis .