vt wonen huis 2012

vt wonen huis op de woonbeurs 2012

Ze zeggen dat het aankomend weekend weer koud gaat worden. Nou ja: eerst zien en dan geloven, maar ik kan je vertellen dat ik niet dol ben op kou. Als het er eenmaal is, dan ben ik wel tevreden. Maar als de kou komt en als het weer gaat, dan vind ik er niets aan. Ik ben in de kast dus al aan het zoeken naar warme kleren en lekkere dekens. Ik zou bijvoorbeeld ook erg graag tegen een warme kachel aan gaan zitten.

cookstove van Weltevree

cookstove van Weltevree

Een droom van mij is dus om eens een heerlijk vuur in huis te hebben. Ik geloof dat een kachel wel een fijne optie is. Het ruikt lekker, heeft een fijn knispergeluid en ziet er goed heet uit. Er zijn dat twee opties: een leemkachel (met een bankje eraan om er tegenaan te kruipen). Of een kachel waar je ook in kunt bakken of op kunt koken…. mmmm gezellig. De cookstove van weltevree  ziet er zeer aantrekkelijk uit. Nou ja…. laat de kou maar komen, ik kruip wel onder mijn dekentje met een warme kruik en een openhaard-dvd op mijn tv… Ook gezellig!

cookstove

appeltaart bakken in cookstove van weltevree

cookstove

cookstove