Ixxi moodboard, zelf te ontwerpen….

Ik ben gewoon gek op behang. Zo verrassend hoe snel je een ruimte opfrist en dus kleur en sfeer geeft. Het roept vaak en wow-effect op en dat is gewoon leuk, toch? Maar wat ik wil vertellen is dat er zoveel meer mogelijk is, dan de fraaie behangboeken bij de verfwinkel. Heb je wel eens Ixxi gezien? Ixxi is een koppelsysteem van x-jes, i-tjes en kaarten waarmee je zelf een vergroting of collage in elk gewenst formaat kunt maken. Je kunt de ontwerpen van Ixxi gebruiken, maar je kunt ook eigen wallpaper ontwerpen…..

Ixxi schilderij

Ixxi als wallpaper

Daarnaast is er ook kleurrijke behang van Studio Ditte. Elke keer komt er weer een stoere variant op de rij bij. Zo begon het met sloophout-behang en zie je nu robots en retro auto’s… Je ziet ze steeds vaker… je wordt er gewoon vrolijk van!

auto behang van Studio Ditte

robot behang van Studio Ditte

Laatst kwam ik het behang van Louise Body tegen. Erg mooie tegelbehang van papier. Je kunt dit per meter bestellen, denk dat het via de website goed kan, of via Oxo.

behang buttercup blue van Louise Body
behang Orange Rose van Louise Body

Behangen is steeds makkelijker en zorgt voor een groots effect. Allemaal pluspunten dus. Als jij een vrolijk behangetje weet, laat je het dan weten?