arrenslee bij Bottesteyn

Aankomend weekend doe ik mee aan de kerstmarkt bij Bottesteyn in Geldermalsen. De woonwinkel Bottesteyn is onderdeel van Bottesteyn interieurs waar al 30 jaar een aantal creatieve, vakbekwame mensen actief zijn met interieurbouw. Ze hebben een woonwinkel, een werkplaats voor interieurbouw en keukens en een zeer gezellige Bed&Breakfast. De woonwinkel is geen standaard showroom, maar zijn twee volledig ingerichte woonhuizen, verbonden door een zonnige oranjerie. Naast meubelen zijn er ook veel kunstwerken van o.a. Marion Murman te vinden. Bottesteyn staat op een bijzondere locatie, midden in Geldermalsen, maar dan zomaar tussen de weilanden…

werk van Marion Murman

poster kerstmarkt bij Bottesteyn

Voor de kerstmarkt is de woonwinkel en werkplaats gezellig in Kerstsferen gebracht. Op de kerstmarkt is van alles te zien, te proeven en te beleven… Je kunt allerlei hapjes en drankje uitproberen, je kunt streekproducten en kerstcadeau’s kopen en je kunt kerststukken en kunst bewonderen. Er zijn mensen het werk met beeldhouwen en bloemen en je kunt één van de vele kerstbomen uitzoeken.
Ook kun je mij daar ontmoeten, want ik heb natuurlijk wat met wonen…. Je kunt bij mij aan tafel kerststerren komen maken, mijn kerstcadeautje aan de bezoekers… Ben je in de buurt? Kom gezellig langs!

15 en 16 december van 11.00-17.00u
Bottensteyn
Molenweg 3
Geldermalsen

de sterren die we gaan maken op de kerstmarkt