een dosis geluk voor 2013!

Lieve lezer,

Ik ben al een poosje bezig met het maken van een boel doosjes geluk, onze kerstgroet voor iedereen. Wij geven onze klanten graag een wens voor het nieuwe jaar. Mijn ega is ook freelancer en heeft veel klanten, dus hij heeft een boel doosjes nodig. Hij heeft, by the way, een administratiekantoor, dat is wel heelheel makkelijk voor mij, ik heb namelijk een hekel aan dit soort klussen..

Ik ben dol op kaarten maken, bedenken en versturen en begin er vaak erg op tijd aan. Voor jullie heb ik een virtuele wens. Ik gun jullie ook zo’n geluksdoosje, maar ja: geeft een beetje moeilijk weg door het scherm. Daarom heb ik voor jullie een mooie foto-serie-wens… net zo gemeend en met net zoveel passie gemaakt.

Als je goed kijkt zie je 3 gelukssymbolen. Ik zal even een handje helpen, want je moet maar net mijn verborgen boodschappen zien… De ronde stickers hebben als basis een klavertje vier, in het doosje zit een geluksengeltje én er is een gelukje voor mij. Ik koos de kleur smaragdgroen en laat dit nu net de kleur van 2013 zijn…. alsof ik het voorvoelde…

Fijne kerstdagen en voor het nieuwe jaar 2013 wens ik jullie een grote dosis geluk!