Je eigen huis is jouw plek. Je plek waar je je thuis voelt en waar je elke dag weer wilt genieten van je omgeving. Zijn er veranderingen op komst die een aanpassing of een visie op je interieur vragen, dan help ik je graag in een interieuradvies. Want een verandering in huis wil je optimaal benutten.

Naast interieurblogger werk ik ook als interieurstylist en help jullie bij grote of kleine vragen goed op weg.

 

interieuradvies

Ik werk graag met een flitsadvies waarbij ik 2 uur op bezoek kom in je huis. Tijdens dit gesprek maak ik een handmatige schets met de nieuwe indeling van de ruimte, het gemaakte kleurpalet en geef ik veel tips & inspiratie! samen komen we vaak tot verrassende oplossingen waar je van te voren niet opgekomen zou zijn! Met dit advies kun je thuis direct aan de slag!
Daarnaast kan ik ook van alles uitzoeken en uitwerken, zoals: een materialenplan, een meubelplan, een boodschappenlijst, tekeningen op schaal, een klus-plan etc.. Precies zoals bij jullie past.
Heb je een vraag, neem dan vooral contact op! Bel 06 23473886 of stuur een mailtje. Ik vertel er graag over!

 

Wat anderen over mij zeggen

* Uitstekend en Goed Advies!
* Eigentijds, eigenwijs en gezellig
* Inspirerend, kleurrijk en verhelderend
* Gedrevenheid, gezelligheid/huiselijk, sprankelend/fris
* Praktisch, inventief, hergebruik, eenvoudig, ruimdenkend
* Licht, speels, open en nadenkend

Ik geef interieuradvies in een grote regio, bijvoorbeeld in Rotterdam, Gorinchem, Den Bosch, Sliedrecht, Meerkerk, Zaltbommel, Woudrichem, Leerdam, Vianen, Nieuwegein, Houten, Ameide en de kleine plaatsjes tussendoor…

Ik heb een opleiding tot interieurstyling bij Stichting Perk in Eindhoven gedaan. Ik heb verschillende jaren ervaring als interieurstylist waarbij ik verschillende zakelijke projecten (o.a. het Geofort) en vele interieuradviezen bij particulieren thuis heb gedaan.

interieuradvies

een ontworpen kookeiland

interieuradvies

een rustig hoekje met een werkplek

Bewaren

Bewaren

Bewaren