de werkplek in het VT wonen huis

de werkplek in het VT wonen huis

De Woonbeurs is dit jaar verrassend leuk…. Ik heb er snel overheen gelopen, omdat ik op het adviesplein werk, heb ik er niet zoveel tijd voor. Maar… ik loop er dan wel als het nog niet (of niet meer) vol publiek is. Dat is leuk fotograferen… #bof!

Maar goed, het grootste feestje van de Woonbeurs vind ik vaak de woonhuizen. Wat gaat het worden deze winter…. en welke producten worden hiervoor gebruikt?!? Ik ga maar gewoon ongezouten mijn mening geven..

Ik was het meest gecharmeerd van de VT wonen barn. Een prachtig grote schuur met veel inhoud. Ook was er veel te doen: er waren mensen aan het werk (een timmerman, een naaister, een keramist). Ook kon je er lekker zitten en genieten van een drankje. Er waren leuke details en het kleurgebruik was prachtig.

het naaiatelier in het VT wonen huis

het naaiatelier in het VT wonen huis

de klusplek in het VT wonen huis

de klusplek in het VT wonen huis

het keukenblad in de (bij)keuken van het VT wonen huis

het keukenblad in de (bij)keuken van het VT wonen huis

een toffe koperen kraan

een toffe koperen kraan

dat zijn pas letters... als je plek hebt..

dat zijn pas letters… als je plek hebt..

Het huis van 101 woonideeën (mijn favoriete blad) vond ik in eerste instantie wat tegenvallen. Ik vond er te veel kleur… en dat zeg ik niet gauw. Ik wist niet waar ik naar moest kijken toen ik binnenkwam… zoveel blauw en bruin door elkaar. In plaats dat deze kleuren elkaar versterkten, want dat doen ze vaak, vlakte het nu heel erg af. Gelukkig waren er ook leuke details: bijvoorbeeld het spelen met de stoelen (borduren, beplakken en verzagen) aan de lange tafel, de oplossing in de kinderkamer en een prachtige verzamelwand.

de verzamelwand in 101 woonhuis...och.. als ik dat eens mocht doen... #droom

de verzamelwand in 101 woonhuis…och.. als ik dat eens mocht doen… #droom

cactussen in een koffer.. leuk!

cactussen in een koffer.. leuk!

een stukje van de kinderkamer in 101 woonhuis

een stukje van de kinderkamer in 101 woonhuis

een van de bijzondere stoelen in het 101 woonhuis

een van de bijzondere stoelen in het 101 woonhuis

geknoopte plantenhangers

geknoopte plantenhangers

Het huis van Ariadne at home was op zich sfeervol, leeg en licht van kleur. Ook hier waren een paar leuke details en een boel mooie producten en accessoires. Maar zoals verwacht: echt niet mijn persoonlijke stijl!

de veranda van het Ariadne at home-huis

de veranda van het Ariadne at home-huis

een leuk detail boven het bed...

een leuk detail boven het bed…

Ik hoop dat ik nog een fijn rondje kan lopen op de beurs, zoals gezegd: er is veel leuks te zien!

werkplek op het adviesplein

honeycomb ballen boven tafel, mooi!

honeycomb ballen boven tafel, mooi!