gehaakte zonwering

Als je de stats van mijn blog bekijkt, kun je zien dat de berichten over hippe caravans zeer zeer goed gelezen worden. Ik vroeg me dus af hoe dat zo kwam. Ik speurde zo rond en zag dat op pinterest ook veel te vinden is over caravans. Hippe caravans zijn dus in, is mijn snelle conclusie.
Om even terug te denken aan de zomer of vooruit te denken aan de aankomende zomer, hier een paar leuke beelden… Kun je in de winter al vast aan de slag met haken, breien en borduren… want dat hoort bij een hippe caravan. Misschien kan het nieuwe boek van Seline Lake ‘thuis je eigen stijl’ je ook een beetje helpen… Dus: allemaal op zoek naar leuke patronen, stofjes, kringloop-koopjes en goede moed vinden om aan de slag te gaan. #zinin?

Laten we de camping een beetje mooier maken in 2013!! Da’s alvast één goed voornemen voor het nieuwe jaar!

magnolia pearl

hippe caravan via corrabelle rose