les tri-angles

Ben je ook altijd van alles kwijt… zoals sleutels, plakband, bril, lucifers…. Of heb je ook van die losse spullen op je werkplek slingeren, zoals paperclips, plakband, potloden…..? Er zijn bij ons altijd dingen die rondzwerven, die geen vaste verblijfplaats hebben. Iedere keer neem ik mij voor om het nu echt netjes te houden, maar een week later loop ik het alweer zuchtend te zoeken. Ik kan helaas niet altijd mijn kinderen de schuld geven, mmmmm. Ik zag dit op pinterest verschijnen en werd er blij van. Dit zou wel eens mijn probleem kunnen oplossen, en… het ziet er ook nog eens mooi uit. De Tri-angles, zijn een set van acht driehoekige doosjes van gerecycled papier, om zelf in elkaar te zetten. Geen idee of het makkelijk vervoerbaar is vanuit Frankrijk… da’s weer een ander probleem.