glitter en glamour

Mooi koper frist de bel op via marika jav

Al een poos staat de glitter en glamour in je interieur in de spotlights. Dit jaar zijn er verschillende prachtige kleuren de kleur van 2016. Kleuren komen pas echt goed tot zijn recht naast sprankelende materialen. De finesse zit hem vaak in de juiste combinaties!

Glitter en glamour

Vorig jaar in 2015 was koper belangrijk in het interieur en dit jaar is de kleur goud erbij gekomen. Je kunt koper en goud een flinke plek in je interieur geven. Zo kun je bijvoorbeeld een wand verven, de muur ermee behangen of koper en goud in je meubel verwerken. Je kunt het ook in kleine beetjes toepassen in je huis. Zo kun je bijvoorbeeld accessoires, kussens, bloempotten, verlichting neer zetten of op hangen. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden, denk buiten de kaders.

Om je ervan te overtuigen dat metalen als goud en koper je interieur kunnen oppeppen en het een boost kan geven… Vind je hieronder een paar mooie voorbeelden om je te inspireren. Het hoeft niet moeilijk te zijn, het zit hem vaak in de kleine details. Ook kun je een oud ding opknappen en omtoveren tot een nieuwe gouden kans….

Veel plezier!

glitter en glamour

gouden lampen brengen zachtheid en pit via apartment34

je stoel kun je omtoveren in een koperen exemplaar via roomofkarma

je stoel kun je omtoveren in een koperen exemplaar via roomofkarma

glitter en glamour

een mooie leeslamp naast de fauteuil via admagazine

glitter en glamour

een gouden kast als eyecatcjer via dailydreamdecor

glitter en glamour

rose quartz in combi met koper via Livet hemma  

glitter en glamour

flink wat goud dat blinkt via sarashermansamuel