een eenvoudige veranda via media cache

een eenvoudige veranda via media cache

In warme landen zie je vaak een veranda aan een huis. Gelukkig zie je ze in Nederland ook steeds meer veranda’s verschijnen. Dit komt vooral omdat we meer willen genieten van het buiten zijn. Een veranda of overkapping heeft verschillende voordelen..
Het houdt de regen en wind tegen. Als het kouder is kun je onder de veranda langer genieten…
Het houdt de zon tegen. Als het een warme dag is, blijft het onder de veranda langer koel…
De veranda is dus eigenlijk een verlenging van je leefgedeelte. Je kunt er lekker van genieten door bijvoorbeeld nog lang na te tafelen met familie en vrienden, of door er lekker lui te loungen om nieuwe energie op te doen… Beiden spreken mij erg aan.

veranda

rijkgevulde veranda’s via media cache

Een veranda kan ook eenvoudig gemaakt worden, bijvoorbeeld een houten overkapping in de achtertuin. Het fijne van een plekje meer is dat je deze ook nog eens smaakvol naar je eigen wensen kunt inrichten. Welke smaak je ook hebt er zijn maar een paar dingen voor deze extra ruimte nodig:
– een houten overkapping
– een tafel met stoelen of een loungeset
– verlichting met een lamp of kaarsen
– een warmtebron, zoals een heater of een warm vuurtje
– gezellige accessoires, zoals kussens, vloerkleden, potjes, kandelaars en…
– planten en kruiden in potten
Het kan heel eenvoudig waarbij je veel materialen hergebruikt (zoals pallets, tegels, appelkistjes, houtstronken etc.). Maar wil je het helemaal superdeluxe, dan kun je gaan fantaseren over een pizza-oven, een buitenkeuken, een ventilator en een butler…

Kortom een veranda is een smaakvolle oplossing! Ze zijn er in allerlei soorten, maten en stijlen te verkrijgen, zo heeft Fonteyn er veel in zijn assortiment.  Wat je stijl ook is, een veranda is ook geschikt voor in Nederland! Welke veranda past bij jou???

verschillende veranda's via media cache

verschillende veranda’s via media cache

een veranda via media cache

een veranda via media cache

een houten veranda via cotemaison

een houten veranda via cotemaison