Je huis verkopen is een klus… wil je je huis een goede start op de woningmarkt geven, dan is het goed om dit met aandacht aan te pakken. Je hebt immers maar één kans voor een eerste indruk. De nieuwe bewoners willen niet beginnen met een klussenlijst, dus zorg dat het er goed uit ziet.

 

werkboek ‘maak je huis verkoopklaar’

Pand in de hand heeft een praktisch boek op de markt gebracht: het werkboek ‘Maak je huis verkoopklaar’. Met het werkboek kun je in 7 stappen je huis succesvol in de verkoop zetten. Pand in de hand vertelt: Je huis is je duurste bezit. Door aandacht te besteden aan de presentatie van je huis, laat je niet alleen zien wat je huis waard is, de kijker voelt zich ook thuis. En dáár gaat het om. Mensen zoeken niet een huis, ze zoeken een huis dat voelt als een nieuw thuis.

Het werkboek neemt je aan de hand mee en doorloopt een paar belangrijke fases. Zo moet je bij fase twee echt even stil staan bij de reden waarom je destijds verliefd werd op je huis. Dit helpt je om de mooie delen van je huis weer uit te lichten. In de derde fase ga je even door de ogen kijken van een vreemde, zo zie je waarschijnlijk de details die een ander bij de bezichtiging zal zien. In de volgende fases ga je een plan maken. Je gaat de klussen op een rij zetten, je huis opruimen en krijgt tips om de puntjes op de i te zetten. #handig

Het grafisch ontwerp van het werkboek is mooi en en maakt het leuk om door te lezen. Het nodigt uit om aan de slag te gaan, maar of ik er in zou schrijven… mmmmm. Er zijn geen foto’s in het werkboek, Ursula is ook vastgoedfotograaf en heeft beelden genoeg, zou je denken. Ze heeft, denk ik, bewust de keuze gemaakt om geen fotomateriaal te gebruiken. Iedere foto zou afleiden van het onderwerp waar het om gaat het huis van de lezer…. en smaken verschillen.

 

Winactie

Er was een winactie en deze is gewonnen door Marit! Van harte, ik hoop dat je er veel plezier van zult hebben.
Voor hen die het boek ook willen, je kunt het hier kopen:

[bol_product_links block_id=”bol_569acc2ad9d7a_selected-products” products=”9200000054148690″ name=”het werkboek” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”308″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

huis verkopen

de achterkant van het werkboek van  pand in de hand

huis verkopen

fotografie door pand in de hand