fotolijst

de fotolijst als winactie..

Het gewone leven is weer begonnen. Je kunt wel zeggen dat iedereen zo’n beetje weer terug is, weer werkt, naar school gaat en in de file staat. De vakanties zijn voorbij, een enkeling gaat nog genieten van de zon ver weg, lekker!
In de vakantie heb je veel foto’s gemaakt en om de herinneringen ervan levendig te houden, zijn er veel mensen die de leukste foto’s ophangen.

Er zijn veel manieren om om foto’s sfeervol op te hangen of neer te zetten. Je kunt bijvoorbeeld
* een collage maken op een grote lijst
* een groepje foto’s in een lijstje doen en ze bij elkaar neerzetten
* een lijntje spannen en met knijpertjes de foto’s ophangen
* een paar grote jampotten sparen en de foto’s erin steken en bij elkaar zetten… de zogenaamde memories in een glazen pot
* een grote fotolijst kopen en mooi maken met de foto’s, zoals de fotolijst van presenttime

Lucky me, ik heb deze fotolijst zomaar gekregen om weg te gaan geven. Je kunt deze lijst en andere spullen met korting kopen als je dit doet via vouchercloud. Daar vind je allerlei leuke kortingscodes, waarmee je voordelig bij grote warenhuizen kunt shoppen. Kan veel geld schelen…

#winactie

Een fotolijst kun je ook met andere dingen versieren en zo kwam ik op het idee om om de fotolijst vol te stoppen met eenvoudige quote’s. Ik heb een paar quotes opgezocht en ben met mijn mooie pennetjes, linialen, potloden en gum aan de slag te gaan. Dit is het resultaat en jij kunt haar winnen!!!
Inmiddels is de winactie afgelopen en is Rebecca de nieuwe trotse eigenaar! Van harte!

Wil je zelf fotolijstjes van present time kopen, dan kun je dat het voordeligst doen met V&D kortingsacties. In de zoekbalk typ je dan het woord present time. Succes!

fotolijst

de fotolijst van presenttime

fotolijst

de quotes in de fotolijst

fotolijst

de quotes

fotolijst

de fotolijst