een bedstee van KnuZi

een bedstee van KnuZi

Een bed staat vaak het middelpunt van de belangstelling in de kinderkamer. Waarom zou je dit dus niet een beetje uitvergroten? Kijk.. en juist daarom spreekt de bedstee van KnuZi mij zo aan.

Knuss.nl is gaan samenwerken met de meubelmaker Fonzi en daar is een leuke meubellijn uit ontstaan. Er is o.a. een bedstee die uitnodigt om te spelen en… om te slapen. Dat laatste zal geen probleem zijn, want slapen in je eigen huisje zal knus en gezellig zijn!
KnuZi liet zich bij het ontwerpen van de meubellijn inspireren door de gekleurde huisjes aan de handelskade in Curaçao. Voor de nieuwe meubellijn hebben ze gekozen om een verouderde look te combineren met zes vrolijke warme kleuren ‘rood, geel, groen, blauw, wit en roze’. De bedstee heeft veel leuke details. Zo kan de deur helemaal of half open en zit er een bel naast. In het huisje hoef je niet bang te zijn voor het donker, want er is een plankje waar je een lamp op kwijt kan zetten. Er zijn mooie luiken en aan één raam zitten gordijntjes voor een poppenkastvoorstelling… Ook is er een klapbaar bureau en een plantenbak. En om het geheel af te maken zit er aan het dak een vlaggenmast en een takel om te hijsen!

Verder vind ik de kasten van KnuZi ook erg leuk voor de kinderkamer. Ze zijn in dezelfde kleuren als de bedstee en je kunt ze personaliseren met twee zelfgekozen afbeeldingen. Zo kun je kiezen voor een quote, of bambi, of een poes, of robots of… je kunt een eigen afbeelding laten maken. Bijvoorbeeld van het geboortekaartje of een eigen gemaakte tekening… Je krijgt twee afbeeldingen bij de kast, dus kun je lekker afwisselen. Ook kan hij op deze manier meegroeien met elke leeftijd en heb je voor jaaaaren een kast die gewoon handig blijft!
Kortom: een leuke meubellijn met veel mogelijkheid om lekker knus te slapen, te spelen en te werken.

bedstee van KnuZi

bedstee van KnuZi

de poppenkast in de bedstee

de poppenkast in de bedstee

de kasten van KnuZi

de kasten van KnuZi

Nog nieuwsgierig naar de making off? Kijk dan hier…

dit bericht is gesponsored door KnuZi