[:nl]

wandmozaik van kunstenares Cilla Ramnek

Ik zag op internet ineens een paar geweldige projecten van strijkkralen voorbij komen, strijkkralen dagen uit om er mooie Do It Yourself (DIY) projecten van te maken.  Een poos geleden heb ik al een keer plantenpotten van strijkkralen gespot. Strijkkralen doen mij terugdenken aan een paar jaar geleden, toen mijn kinderen nog fanatiek aan het bordjes leggen waren. Ik maar strijken… maar dat deed je graag want ze werden er zo blij van….
Met strijkkralen kun je veel meer,  kijk maar eens op Pinterest, er zijn daar nog veel meer foto’s en borden met ideeën om met strijkkralen aan de slag te gaan…
Daarom vandaag een paar ideeën, met natuurlijk een paar zelfmakers erbij. Heb je van het weekend wat te doen!

strijkkralen

een oud idee op een nieuwe manier… als onderzetters

strijkkralen

lampenkap met strijkkralen

strijkkralen

armbandjes van strijkkralen via BeautyBloem

Mocht je nog meer zelfmakers zoeken, kijk dan eens op mijn pinterest board.[:en]

wandmozaik van kunstenares Cilla Ramnek

Ik zag op internet ineens een paar geweldige projecten van strijkkralen voorbij komen, strijkkralen dagen uit om er mooie Do It Yourself (DIY) projecten van te maken.  Een poos geleden heb ik al een keer plantenpotten van strijkkralen gespot. Strijkkralen doen mij terugdenken aan een paar jaar geleden, toen mijn kinderen nog fanatiek aan het bordjes leggen waren. Ik maar strijken… maar dat deed je graag want ze werden er zo blij van….
Met strijkkralen kun je veel meer zie ik op Pinterest, er zijn allerlei foto’s en borden met ideeën om met strijkkralen aan de slag te gaan. Daarom vandaag een paar ideeën, met natuurlijk een paar zelfmakers erbij. Heb je van het weekend wat te doen!

een oud idee op een nieuwe manier… als onderzetters

lampenkap met strijkkralen

armbandjes van strijkkralen via BeautyBloem

Mocht je nog meer zelfmakers zoeken, kijk dan eens op mijn pinterest board.[:]