dipped dyed je muur beschilderen via psimadethis

dipped dyed je muur beschilderen via psimadethis

Wil je graag het effect van een dipped dyed muur? Hier vond ik een beschrijving hoe je op met verftechniek je wand kunt bewerken. Ik vind het wel erg mooi, dus wie weet ga ik dit voorjaar thuis eens aan de slag. Lijkt me een leuk klusje om te doen en het effect is reuze!
OK OK, je moet even door haar styling heen kijken. Het is niet mijn stijl, maar wil je wat meer dipped-dyed inspiratie opdoen…dan zijn er verschillende mogelijkheden. ik heb er al eerder berichten over geschreven, ook eentje over dip dye wanden. Er is namelijk ook een leuk behang verkrijgbaar. Je kunt ook op mijn pinterest-bord ‘dip dye’ kijken voor inspiratie. Zo houden we deze trend nog levendig.

dipped dyed via psimadethis

dipped dyed via psimadethis