afbeeldingen zijn gebruikt van de site van flexa

Flexa heeft na lang onderzoek bepaald dat de kleur van 2013 : blauwblauw zal zijn… Een diep blauw met een tipje paars. Een mooie spannende krachtige kleur, moet er wel even aan wennen.
Blauw is wel een fijne rustige en stijlvolle kleur. Een kleur die veel licht nodig heeft en prima te combineren is met andere kleuren, vooral met hout.
Flexa heeft weer een mooi colourbook 2013 gemaakt. Je kunt deze inkijken en downloaden. Er staan allerlei ideeën, inzichten in trends in om thuis anders met kleur om te gaan. Daarom ga ik hem de aankomende tijd eens goed bekijken.  Naast het blauw hebben ze meer kleuren aan het pallet van 2013 toegevoegd. Ik kom er nog op terug later…

Wil je op de hoogte blijven wat ik over kleur vertel? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief of doe mee aan de verschillende cursussen die ik geef.

de kleur van 2013 volgens Flexa