app van Dalani

app van Dalani

Dalani Home & Living lanceert een gratis app voor iPhone-gebruikers. De eerste Nederlandse iphone app voor interieurshoppen, hiermee wordt shoppen een peulenschil. De lancering van de wereldwijde app valt samen met die van een mobiele website en is een belangrijke volgende online stap in de branche voor woonaccessoires en meubels.

“Met de app heb je altijd design-inspiratie op zak. Als app-lid kun je ook eenvoudig door de exclusieve koopjes heen bladeren. Ieder product kun je zo in detail verkennen, veilig bestellen en afrekenen”, vertelt Tom Peeters, CEO van Dalani. Gebruikers kunnen de voordelen van de Dalani-app ontdekken in de App Store…

Dalani is Nederlands eerste en grootste online shopping-club voor ‘home & living’. Delani is gestart in 2012 en heeft inmiddels meer dan 200.000 Nederlandse members (en meer dan 8 miljoen wereldwijd). Dalani heeft woonaccessoires en meubels van bekende en onbekende Nederlandse en internationale labels, soms met kortingen tot 70%. Dalani is gevestigd in hartje Amsterdam, werkt samen met meer dan 150 Nederlandse merken en was eerder dit jaar de winnaar van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs Wonen 2013.

inspiratie van Dalani

inspiratie van Dalani

Dalani heeft een slim concept en biedt vooral veel frisse wooninspiratie zoals binnenkijkers, een styleguide, boeken, nieuwtjes en geeft tips&tricks voor het interieur. Kortom: ik ga de app eens uitproberen, kijken wat het mij en mijn klanten brengt!

inspiratie van Dalani

inspiratie van Dalani

insiratie van Dalani

inspiratie van Dalani

inspiratie van Dalani

inspiratie van Dalani