b bag inspiratie via felvo post

b bag inspiratie via felvo post

Mijn kinderen die graag op de bank chillen, hebben het al heelheelheel lang over een zitzak. Ik heb eens even opgezocht wat chillen nu eigenlijk precies betekent…
Volgens mijn woordenboek is chillen:
1) Jeugdtaal voor niets doen 2) Ontspannen 3) Rustig aan doen 4) Relaxen 5) Rusten voor jongeren. 6) Zich ontspannen

Als ik af en toe naar mijn kinderen en de bijhangende vrienden kijk, dan dan vind ik duidelijk dat betekenis 5 de beste omschrijving is. Ze hangen overal overheen, zakken helemaal onderuit en kijken dan vooral naar de tv of een ander beeldscherm. Echt iets van deze tijd. Als je dan ziet hangen snap ik heel goed waarom zitzakken of bean bags zo in zijn, die passen heel goed bij de nieuwe chill houding.

Van de week zag ik deze ‘nieuwe’ comfortabele zitzak voorbij komen.. De nieuwe zitzakken van B-bag van www.extremelounging.com heb je binnen een minuut een indoor of outdoor chillplek. Zodra de buitentemperatuur het toestaat, verhuis je de zitzak van binnen naar buiten en verander je de tuin direct in een vrolijke hangplek en kan het buiten chillen beginnen.
De B-Bag is vervaardigd van een polyester materiaal. Dit is een tweerichting stretch, ademend, waterbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Een regenbuitje is geen probleem, want de vulling is “Styropor” kogeltjes die snel drogen. Even opschudden en klaar!

De in- en outdoor bag Mighty B is door zijn 5 kg makkelijk te verplaatsen en vindt overal wel een plekje. De zitzak is er in 10 kleuren en in verschillende stofstructuren. Als we er eentje gaan aanschaffen, heb ik wel zo mijn voorwaarde… want dan moet het toch echt deze worden….

b bag

b bag fur via extreme lounging

b bag quilted via extreme lounging

b bag quilted via extreme lounging