bloggerstafel

bloggerstafel: deel je kennis met mede-bloggers…

Bloggen doe ik in mijn eentje. Niets erg, want daar zitten veel voordelen aan. Maar soms mis ik wel een een overleg, een collegiale social talk of het delen van kennis. Ik kom uiteraard wel eens bloggers tegen en gelijk gaan we dan van alles kort bespreken, gezellig en leerzaam.

Ik ben nieuwsgierig…. wat doen mijn collega’s, wat houdt hen bezig, hoe komen zij aan hun informatie…. en hoe doen zij het met hun SEO, google-vragen en de zaken die daarbij horen. Al heel lang weet ik dat ik me beter moet verdiepen in SEO. Als ik me er echt in wil verdiepen moet ik of een cursus volgen of iemand uitnodigen om van alles uit te leggen. Afijn: en zo is mijn idee geboren….

bloggerstafel

Ik heb Danny Bijl gevonden van DB online marketing. Doordat hij zelf ook blogt wist hij precies te benoemen wat ik bedoelde. ‘ ‘vanuit SEO techniek zijn er vaak nog verbeterslagen te maken bij bloggers. Denk aan http / https, crawl errors, xml sitemaps, robots.txt, snelheid, etc. Hij gaat op basis van deze informatie en onze vragen een presentatie maken met quick wins op het gebied van SEO (vanuit techniek, content en linkbuilding). Verder is er nog tijd om zelf kennis te delen en elkaar te bevragen. Ik heb al een paar vragen klaar liggen.

Hoe meer zielen hoe meer overleg en hoe meer we de kosten kunnen delen. Bij 6 bloggers zijn de kosten 50 ero ex btw, maar bij 8 bloggers zijn de kosten lager. Op deze dag verzorg ik een vegetarische lunch en veel koffie&thee met lekkers. Bij mooi weer is het goed toeven in mijn moestuin en kunnen we nog even uitkijken op de Linge!

Ben je blogger: kom en praat mee! Samen kunnen we veel van elkaar leren!

bloggerstafel = kennis delen met mede-bloggers…
*datum: woe 1 juni 10-15u in Asperen
*thema: een stap verder met SEO
*kosten: 50 euro ex. btw, incl. lezing, lunch, koffie&thee en meer
*aanmelden: petra@woonschrift.nl